Carnivoer Fyto Chlorella-Spirulina 100 gr.

23,25 incl. BTW

Pot 100 gram

Beschrijving

Carnivoer Fyto supplement Chlorella-Spirulina 100 gram:

Chlorella is een alg dat groeifactoren bezit en een activerend vermogen uitoefent op het cel metabolisme van je hond en kat. Het ondersteunt een betere functie van de cel. Doordat de cel beter functioneert zal je dier gezonder blijven. Verder bevat chlorella veel RNA en DNA, het erfelijk materiaal van de cel.

Het chlorofyl in chlorella lijkt veel op het hemoglobine in het bloed van je dier. De kern van het chlorofyl bevat magnesium in plaats van ijzer in het hemoglobine. Chlorofyl kan bijdragen aan een extra zuurstof transport. Verder is chlorofyl in staat om zware metalen zoals cadmium, aluminium en lood te ontbinden. Chlorofyl heeft ook nog anti oxidatieve eigenschappen en vertraagt zo het ouder worden van de cellen.

Spirulina is een microscopisch kleine blauw-groene alg. Het heeft een goede invloed op het afweersysteem doordat het veel aminozuren bevat. Deze aminozuren hebben een betere biologische beschikbaarheid dan aminozuren uit vlees. Ze worden beter opgenomen en zijn dus ook beter beschikbaar voor je dier. Het bevat vele antioxidanten zoals fycocyanine dat het afweersysteem van je dier ondersteunt. Ook is spirulina in staat om zware metalen aan zich te binden.

Chlorella-Spirulina voedingssupplement kan door het voer van je dier gemengd worden. Carnivoer adviseert het supplement dagelijks te gebruiken. Het effect is enkel te merken als het langdurig en constant gegeven wordt.

Samenstelling:

Chlorella en Spirulina

Gebruiksaanwijzing:

Deze algen zijn bedoeld om dagelijks toe te voegen aan de voeding van je hond of kat. Meng de kruiden goed moet wat water door de voeding i.v.m. verstuiving van de kruiden, de deksel en inlay voorzichtig openenen.

Dosering:

Pups en kittens tot zes maanden een halve maatschep per dag

<10 kg – 1 maatschep per dag

10 – 25 kg – 2 maatscheppen per dag

>25 kg – 3 maatscheppen per dag

 

 

 

 

 

Extra informatie

Gewicht 0.1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Carnivoer Fyto Chlorella-Spirulina 100 gr.” te beoordelen