Carnis Lam/Sorghum 1 kg. voor kleine rassen

9,60 incl. BTW

Zak 1 kg.

SKU: 11543 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Carnis Geperste brok Lam Sorghum voor kleine rassen is een volledige voeding voor honden met een normale tot hoge activiteit van alle leeftijden en rassen. De samenstelling van Lam/Sorghum zorgt voor een stabiele darmflora en is speciaal geschikt voor honden met darmproblematiek, allergie of huid/vachtproblemen.
Deze brok is speciaal ontwikkeld voor Puppy’s en Kleine Rassen. Door de kleinere maat van de brok is deze makkelijker doseerbaar en voor de kleinere hond goed te eten.

Carnis geperste brokken zijn door de speciale manier van bereiden, koud persen, en het gebruik van speciale, zeer hoogwaardige natuurlijke ingrediënten een volledig hondenvoer van premium kwaliteit, voor alle rassen, voor jong en oud. Gezonde en vitale honden is het uitgangspunt bij Carnis, waarbij de dagelijkse afgepaste hoeveelheid voeding en de nodige dosis beweging heel belangrijk zijn.

Op grond van de samenstelling Lam kan de hond een stabiele darmflora opbouwen, want de gezondheid van een hond begint nu eenmaal in de darmen.

Voor een goede stofwisseling bevat dit voer waardevolle eiwitten en onmisbare essentiële Omega-3 en Omega-6 vetzuren. Het persen van de brok gebeurt bij een relatief lage temperatuur (ca. 75 °C), waardoor er geen verlies of verandering van de natuurlijke ingrediënten plaats vindt.

Deze brok is mede goed in te zetten bij normale tot actieve honden en honden met een darmprobleem, allergie of huid- en vachtproblemen.De Lam brok is een volledige en gezonde, hypoallergene, 100 % glutenvrije voeding voor een betaalbare prijs, zeer goed verteerbaar en heeft een goede acceptatie, of wel Carnis voor vitale viervoeters!

Zoals algemeen bekend, is de dagelijkse portie voeding met een geperste brok minder t.o.v. een krokante brok, wat tevens een lagere maagbelasting met zich meebrengt. Dit bevordert de gezondheid, wat te zien is in de kwaliteit van de huid/ vacht en de ontlasting.

Samenstelling: Sorghum ontsloten, lamsmeel (min. 16%), olien en vetten, zalmmeel, bietenpulp, biergist, eipoeder, johannesbroodmeel, vitaminen en mineralen

Analyse: Eiwit 20 %, Vet 12 %, Vocht 9%, Ruwe As 6% Ruwe Celstof 3.1 %, Calcium. 1.5 %,
Fosfor 1.0 % Sporenelementen (toegevoegd/kg): Koper (Koper(II)sulfaat pentahydraat) 6.93 mg, Zinkoxide 79.98 mg, IJzer (IJzer(II)sulfaat monohydraat) 5.29 mg, IJzerchelaat van aminozuren gehydrateerd 40.01 mg, Mangaan (Mangaan(II)oxyde) 37.99 mg, Kobalt (Cobaltsulfaat-heptahydraat) 0.22 mg, Kobalt (Cobalthydroxidecarbonaat monohydraat) 2.40 mg, Kaliumjodide 1.38 mg, Natriumseleniet 0.44 mg, Anti-oxidant (natuurlijk) 230 mg

Vitaminen (toegevoegd/kg): A 15.000 IE, D3 1.605 IE, E (dl-alfa-tocopherolacetaat/dl-alpha-tocopherolacetate/dl-alpha-tocopherolacetat) 131 mg, C 60mg

Extra informatie

Gewicht 1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Carnis Lam/Sorghum 1 kg. voor kleine rassen” te beoordelen