Disclaimer

Phoenix Diervoeding kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Phoenix Diervoeding en omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier of het bestelformulier op de website aan Phoenix Diervoeding verstrekt. Phoenix Diervoeding kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
– Uw voor- en achternaam
– Uw adresgegevens
– Uw telefoonnummer
– Uw e-mailadres
– Eventuele overige persoonlijke informatie die u aan ons heeft verstrekt.

Phoenix Diervoeding verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan Phoenix Diervoeding uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit het leveren van producten en/of advies.
Phoenix Diervoeding bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.
Phoenix Diervoeding verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Op de website van Phoenix Diervoeding worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Phoenix Diervoeding gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.
Phoenix Diervoeding maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Phoenix Diervoeding bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Phoenix Diervoeding te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Phoenix Diervoeding heeft hier geen invloed op.
Phoenix Diervoeding heeft Google geen toestemming gegeven om via Phoenix Diervoeding verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een
verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@phoenixdiervoeding.nl. Phoenix Diervoeding zal zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Phoenix Diervoeding neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Phoenix Diervoeding maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. In uw browser te herkennen aan de afbeelding van het gesloten hangslot in de adresbalk.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Phoenix Diervoeding verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Phoenix Diervoeding op via info@phoenixdiervoeding.nl.
www.phoenixdiervoeding.nl is een website van Phoenix Diervoeding. Phoenix Diervoeding is als volgt te bereiken:
Dorpsstraat 15b
6731 AS OTTERLO
+31-318-590526
info@phoenixdiervoeding.nl
KvK:91451981