Thuisbezorgen

Beste klant,

Gezien de situatie inzake het Corona virus, hebben wij voor onze winkel enkele aanvullende maatregelen genomen. Klik hier voor deze maatregelen.

 

Omdat een aantal van onze klanten door deze maatregelen nu niet in de gelegenheid is om onze winkel te bezoeken, hebben wij besloten om producten weer thuis te gaan bezorgen:

  • Voor ouderen en klanten die ziek zijn in de driehoek Otterlo-Harskamp-Wekerom komen wij vanaf een bestelbedrag van minimaal € 15,- de producten gratis thuis bezorgen.
  • Ouderen en klanten die ziek zijn en welke buiten de genoemde driehoek vallen maar binnen een straal van 30 km rondom Otterlo wonen, bieden wij ook de mogelijkheid om thuis te laten bezorgen. Hierbij vragen wij dan wel een minimaal bestelbedrag van € 60,- Deze thuisbezorgregeling geldt óók voor diepvriesproducten.

Bij het thuisbezorgen geldt dat de bestelling vooraf betaald moet worden, u ontvangt per email een factuur. 

De bestelling wordt altijd voor de deur afgeleverd.
Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid tot het afleveren van producten of als u vragen heeft over het leveren van producten, neem dan gerust telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 0318-590 526.
Een email sturen kan natuurlijk ook.